Hoofdcontent

Nationale Sportweek 2021

Tijdens de Nationale Sportweek van 18 t/m 26 september organiseren wij als gemeente, samen met veel verenigingen activiteiten om u op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de lokale sporten. Sportverenigingen zetten hun deuren open tijdens deze week. Zet deze data alvast in uw agenda!

 

Voorlopig programma

18 september Opening kerkplein Malden met de Walk of Fame

18 september Familie 6-kamp Juliana Malden

26 september Beweegfestival 45+ (Malden, Overasselt en Nederasselt)

26 september Familie 6-kamp Sporthal Overasselt

 

Walk of Fame

De opening van de Nationale Sportweek een leve(n) lang bewegen is op het kerkplein in Malden. Tijdens de opening zijn er verschillende demonstraties te zien. Van turnen, tot aan basketbal en van dans tot aan x-co en judo. Alle lokale verenigingen en sportaanbieders komen hun sport kort presenteren bij 'The Walk Of Fame'. Jij komt toch ook even kijken?

 

Familie zeskamp

We organiseren een zeskamp voor de hele familie. Omdat het gezellig is. Om nieuwe sporten te proberen. Om dát luie familielid (4-99 jaar) aan het bewegen te krijgen. Omdat het eindelijk weer kan! Het maakt niet uit wat jouw reden is om mee te doen, je bent van harte welkom. We gaan voetballen, volleyballen, tennissen, turnen, basketballen, bootcampen, dus er is voor iedereen wel wat te doen. Het zeskamp is de aftrap van de Nationale Sportweek, die we dit jaar in Heumen uitgebreid vieren. Interesse?

Schrijf je in en doe gratis mee! 

Voorwaarden deelname

Team bestaat uit minimaal 4 personen

Leeftijd is van 4-99 jaar

 

Beweegfestival 45+

Het beweegfestival is speciaal voor volwassenen vanaf 45 jaar. Op de verschillende locaties (Sporthal Malden, Sporthal Overasselt, Ons huis Nederasselt) zijn er workshops. Jij kunt zelf kiezen welke sport je wilt ervaren. In de drie dorpen zullen de lokale sportaanbieders hun sport aanbieden in de vorm van een workshop van 20-40 min. Dus neem je sportschoenen mee en kom lekker bewegen. (Programma wordt nader bekend gemaakt).