Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Judovereniging Heumen biedt lessen voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom! We trainen natuurlijk voor ons clubkampioenschap en het jaarlijkse toernooi dat we organiseren maar elke judoka is ook vrij om deel te nemen aan toernooien elders in het land.

Naast het actief bezig zijn met de judosport is onze vereniging zeker een hele gezellige vereniging. We organiseren elk jaar een aantal leuke activiteiten voor de jeugd en alle overige leden. Zoals gezegd de clubkampioenschappen, judoclinics, een kamp voor de leden, de kerstman die een bezoek brengt aan de club en natuurlijk de examens om een hogere graad in de judo te kunnen halen. Iedereen zal zich hier thuis voelen.

Het sociale aspect is bij ons zeker aanwezig en we proberen ook met onze leden mee te denken. Bijvoorbeeld met de judopakken, in onze webshop bieden we zogenaamde tweede kans judopakken aan. Deze pakken krijgen we van leden als ze er uit gegroeid zijn en zo proberen wij daar weer andere leden van onze judovereniging mee te helpen.

Overweeg je te gaan judoën, elke vrijdag is het trainingsavond. We starten om 17.30 uur en trainen in verschillende leeftijdsgroepen tot 21.30 uur.

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
46 t/m 65 jaar
Datum nog onbekend
4 t/m 12 jaar